Bromfietsrijbewijs

Bromfiets praktijklessen
Deze worden gegeven door enthousiaste, vriendelijke en ervaren instructeurs, die het leuk vinden om deze opleiding te geven, uiteraard zijn zij ook bevoegd. We lessen met Piaggio Zip scooters.

Wij zorgen voor veilige rijlessen, aangezien wij met maximaal 2 cursisten de weg op gaan.
Voordeel: veiligheid en kwaliteit. We creëren op deze manier een betere leersituatie, zodat de leerling minder lessen nodig heeft om zijn rijbewijs te halen.

De instructeur volgt met een eigen bromfiets, communicatie zal middels een modern systeem geschieden. Gebruik van helmen, handschoenen en dergelijk is gratis.

Theorie examen en les
Je mag al theorie examen doen als je 15,5 jaar bent. Ook kan het praktijkexamen al aangevraagd worden voordat je 16 bent. Alleen je moet 16 jaar zijn als je gaat afrijden op de bromfiets.

Het examen wordt afgenomen in Eindhoven bij het CBR. Als je beide, theorie en praktijklessen bij Verkeersschool Bakker komt halen dan mag je bij ons een theorieset komen halen om de theorie vast te leren. Het praktijkexamen duurt 45 minuten, waarbij men minstens 25 minuten dient te rijden. De examinator volgt op zijn eigen bromfiets.
Een theorie examen kun je reserveren via www.cbr.nl of via de verkeersschool, het examen kost 32,50 euro.

Wat moet je meenemen naar het theorie examen?
- Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs

Wat moet je meenemen naar het praktijkexamen?
- Een geldig Legitimatiebewijs
- Theoriecertificaat

Let op! Als je het vereiste niet bij je hebt, of als je niet op tijd op het examencentrum bent, kun je niet deelnemen aan het theorie-examen. Je krijgt het door jou betaalde examengeld niet terug.

Vragen? Telefoon 073 - 888 99 00, app nummer 06-24217045, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info

Meer informatie:
073 888 99 00

foto voor pand

Auto Motor Bromfiets Aanhangwagen Rijles simulator